RETOURPROCEDURE

Bij Morsink Buitenspelen heb je voor al je bestellingen een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling 24 uur in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel beoordelen, tenzij anders vermeld. 

Het is raadzaam om voor gebruik het artikel te controleren op eventuele beschadigingen of fouten. Mocht er iets niet juist zijn of constateer je een beschadiging, dan gelieve hierover binnen 5 dagen na ontvangst contact met ons op te nemen (zie hieronder voor meer uitleg). 

Wanneer je niet tevreden bent over het artikel, dan kun je het binnen de zichttermijn retourneren. Ook actieartikelen en artikelen uit de opruiming kun je binnen de zichttermijn retourneren. 


Mocht je de bestelling willen retourneren, dan kan dit uitsluitend als deze:

  1. binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd 
  2. het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in zo oorspronkelijk mogelijke staat (indien redelijkerwijs   mogelijk) en onbeschadigd wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren
  3. Als na controle blijkt dat de retoutzending een terechte garantieclaim betreft, dan worden de gemaakte retourverzendkosten aan u vergoed.Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, behoudt Morsink-Buitenspelen het recht de retourzending te weigeren of de schade bij u in rekening te brengen.


Sommige artikelen mag je alleen retourneren als de verpakking ongeopend is. Dit geldt onder andere voor artikelen:

  1. die duidelijk persoonlijk van aard zijn 
  2. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
  3. producten vervaardigt conform instructies van de consument
  4. als de seal van een cd, cd-rom, dvd, game of softwareartikel is verbroken, mag het artikel niet geretourneerd worden

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.


Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:

  1. voeg altijd de retourbon of pakbon bij je retour
  2. stuur je meer dan één pakje terug en heb je maar één retourbon, voeg dan bij de andere pakjes een briefje met daarop je naam, adres en ordernummer 
  3. bij een 'hangend vervoer'-artikel: bevestig de retourbon stevig aan de plastic beschermhoes 

Voor meer informatie verwijzen we je naar onze algemene voorwaarden.


Krijg ik automatisch mijn geld terug als ik mijn artikel retourneer?
Als je de bestelling al hebt betaald, dan wordt het betaalde bedrag teruggestort. Het aankoopbedrag (inclusief de door jouw betaalde verzendkosten) wordt normaal gesproken binnen 5 werkdagen, doch uiterlijk binnen 30 dagen op je rekening retour gestort. Als je nog niet hebt betaald, dan komt de betalingsverplichting te vervallen.