Over ons

Morsink Speeltoestellen

Er zijn tegenwoordig veel speeltoestellen op de markt. Voor u als consument is de keuze voor een bepaald speeltoestel daarom zeker niet gemakkelijk. Het allerbelangrijkste is natuurlijk het speelplezier dat uw kinderen aan het speeltoestel kunnen beleven. Bij een speeltoestel gaat het er namelijk vooral om de fantasie van de kleine avonturiers en hun creativiteit en plezier in het spel te stimuleren. Dat is dan ook doelstelling van Morsink Buitenspelen.

Waardoor kenmerken onze speeltoestellen zich?

Een speeltoestel van het merk Morsink Buitenspelen staat altijd stabiel en veilig in de tuin. Alle balken, stijlen en planken zijn gemaakt van massief, onder keteldruk geïmpregneerd hout. De schroefverbindingen zijn zeer stevig. Niets wiebelt aan een Morsink Buitenspeel product wanneer het op de juiste wijze is opgebouwd en verankerd.
Dat kunnen we mede garanderen door de voorbereidde montageset die wordt meegeleverd bij het speeltoestel. Het speeltoestel kan bovendien gemakkelijk en snel worden opgebouwd. U volgt daarvoor de montage-instructies, waarbij u niets meer aan het basismodel hoeft te verzagen of te verboren.

Bij Morsink Buitenspelen zijn we trots op het volgende: Elk speeltoestel is modulair opgebouwd en kan geleidelijk worden uitgebreid. U begint misschien eerst met een klein speeltoestel, dat bestaat uit een klimwand, een platform met een dak, een glijbaan en een zandbak. Het volgend jaar voegt u een schommel en rekstok toe, iets wat uw kinderen zeker zullen waarderen. Zo kan het dat een speeltoestel in de loop van de tijd meegroeit met de behoeften en voorkeuren van uw kinderen.

Waar moet u bij een Morsink speeltoestel op letten?

Koop met het speeltoestel de bijbehorende verankering. Het speeltoestel moet na het opbouwen stabiel en goed gezekerd aan de grond worden bevestigd. Bij elk speeltoestel geven wij tips en aanbevelingen voor de juiste verankering en natuurlijk verkopen wij alle soorten ankers in onze Webshop.